Zonnewerf

Prijzen nog nooit zo laag!

We hebben goed nieuws voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te installeren! Eind 2023 zijn de premies voor PV-installaties afgelopen, wat heeft geleid tot stabilisatie op de zonnepanelenmarkt en lagere prijzen voor panelen. Dit betekent dat de kosten voor een gemiddelde installatie nu lager liggen dan vorig jaar, zelfs met de premie meegerekend.

Maar dat is niet alles! Ook de prijzen van thuisbatterijen zijn aanzienlijk gedaald. Dit maakt het voor meer mensen aantrekkelijk om een thuisbatterij te plaatsen, waardoor je nog meer kunt profiteren van de energie die je met je zonnepanelen opwekt.

Investeren in zonnepanelen is nu meer dan ooit een verstandige keuze, zowel op financieel als ecologisch vlak. Niet alleen bespaar je op je energierekening, maar je draagt ook bij aan een schonere toekomst voor onze planeet.

Wij wijzen je de weg naar de zon

Zonnepanelen zijn een interessante investering, vooral op een geïsoleerd en gunstig gelegen dak. Hoe weet je of je dak geschikt is? Welke soorten panelen en omvormers zijn er? Wat is de optimale hoeveelheid panelen voor jouw energieverbruik? Zie jij ook door de bomen het zonlicht niet meer?

Gelukkig is er Zonnewerf, een langdurige samenaankoop mét begeleiding voor zonnepanelen en thuisbatterijen. Onze troef? Gratis, onafhankelijk én persoonlijk advies. Schrijf je nu in voor onze Zonnewerf en ontvang een persoonlijk voorstel.

Zonnewerf is sinds begin 2022 actief en we waren verheugd om onze 200ste klant in het zonnetje te zetten. Vandaag ontmoeten we Marc in zijn straat, gelegen in het hart van Antwerpen.

“Na zorgvuldige afweging van verschillende criteria, zoals prijs, duidelijkheid van de offerte, uitleg en technische componenten, kwam Zonnewerf als beste keuze naar voren. Het contact met Jelle van Zonnewerf verliep soepel, hij was ons directe aanspreekpunt en gemakkelijk bereikbaar.”

Marc, 200ste klant van Zonnewerf

929 

Adviezen

278

Installaties