Wat is Zonnewerf

Welkom bij Zonnewerf, een langdurige samenaankoop voor zonnepanelen en thuisbatterijen, waar persoonlijke begeleiding centraal staat. We begrijpen dat je veel vragen hebt, daarom nemen we de tijd voor een eerste verkennend gesprek. Na het gesprek ontvang je een offerte op maat van je situatie. Gedurende het hele proces blijven wij jouw eerste aanspreekpunt.

Voor wie?

Bij onze samenaankoop verwelkomen we niet alleen huiseigenaren, maar ook huurders, verhuurders en bewoners van appartementen. We begrijpen dat het, binnen de huidige wetgeving, voor deze groepen vaak niet eenvoudig is om zonne-energie op te wekken. Wist je dat je op dit moment je zonne-energie kan delen met andere bewoners van je appartementsgebouw? En eigenaars van zonnepanelen kunnen hun elektriciteit ‘verkopen’ of gratis schenken aan vrienden, familie of buren. Deze dossiers zijn vaak complex, maar we staan klaar om de nodige toelichting te geven en voor jou de beste optie te zoeken.

En de prijs?

Onze begeleiding is gratis, maar een PV-installatie uiteraard niet. Hoewel zonnepanelen een uitstekende investering zijn, begrijpen we dat niet iedereen de kosten ervan kan dragen. Ook als je denkt dat je de aankoop niet zelf kunt financieren, nodigen we je uit om je aan te melden. Samen kunnen we naar een oplossing zoeken. Veel mensen zijn verrast door de gunstige prijzen, omdat de kosten van zonnepanelen de afgelopen jaren aanzienlijk zijn gedaald.

Verenigingen en KMO’s

Voor verenigingen en KMO’s bekijken we de specifieke situatie en kunnen we indien nodig een op maat gemaakt voorstel doen via derdepartijfinanciering.

Meld je aan bij Zonnewerf

Bij Zonnewerf staan we klaar om je te begeleiden bij het hele proces van zonnepanelen en thuisbatterijen. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe je kunt profiteren van zonne-energie, ongeacht je woonsituatie!

Partners

Realisaties

Installatie van zonnepanelen tijdens en na de werken.

815

Adviezen

245

Installaties