03 361 89 88

info@klimaatwerf.be

Renovatiewerf

Weet je niet goed waar te beginnen bij de energetische renovatie van je bestaande woning?

Onze BENOvatiecoachen begeleiden je door het hele proces, van analyse tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat je woning zo energie-efficiënt mogelijk wordt. Het doel is niet alleen om energie te besparen, maar ook om je wooncomfort te verhogen en je energierekening te verlagen.

We bieden hulp op maat, volgens jouw budget en mogelijkheden. Samen maken we je woning klaar voor de toekomst.

Hoeveel kost de BENOvatiebegeleiding?

Klimaatwerf werkt met erkende Benovatiecoachen van Fluvius. Dit betekent dat we een beroep doen op de Burenpremie. Dit is een premie die enkel wordt uitgereikt aan renovatiebegeleiders.

Wat betekent dit voor jou?
Elk project vertrekt vanuit de opmaak van een nieuw EPC. Dit certificaat is essentieel om inzicht te krijgen in de huidige energieprestatie en situatie van je woning. Vanuit dit EPC-attest wordt je persoonlijk advies opgemaakt.

De prijs van de opmaak van het EPC-attest is wel voor de klant zelf. Hier komt Fluvius niet in tussen. In sommige gemeenten kan je wel een subsidie krijgen, check zeker de mogelijkheden en voorwaarden bij je gemeente. De prijs voor een EPC-attest verschilt tussen een gesloten en open bebouwing:

Gesloten bebouwing – 302,5 euro

(Half)Open bebouwing – 363 euro

 

Het advies en de begeleiding voor de uitvoering van 2 maatregelen is gratis voor jou. Deze begeleiding wordt vergoed met de burenpremie van Fluvius. Wens je nog begeleiding voor de uitvoer van een derde of vierde maatregel? Dan betaal je zelf 600 euro voor de begeleiding per extra maatregel.

De maatregelen die in aanmerking komen voor de Burenpremie hebben betrekking tot energie-efficiëntie, minder energie verbruik en duurzaamheid. Dit zijn de volgende: dakisolatie of zoldervloerisolatie, isolatie van buitenmuren, vloerisolatie op volle grond, plafondisolatie, hoogrendementsbeglazing, installatie van een zonneboiler, warmtepompboiler, warmtepomp of ventilatiesysteem.

Investeer in de Toekomst van Je Woning

Met de expertise van Klimaatwerf en de financiële steun van de Burenpremie, wordt jouw BENOvatietraject eenvoudiger en betaalbaarder. Zet de eerste stap naar een energiezuiniger huis vandaag nog!

EPC-deskundigen

BENOcoaches

Ons team bestaat uit experten die steeds nauwkeurig en gedreven te werk gaan. Dit is ons team van EPC-deskundigen. Sommigen van hen zijn ook BENOcoach. In dat geval krijg je voor je hele traject één persoon over de vloer. In het andere geval is dat eerst een EPC-deskundige en nadien een BENOcoach.

 

Ons team bestaat uit experten die steeds nauwkeurig en gedreven te werk gaan. Dit is ons team van BENOcoachen. Sommigen van hen zijn ook EPC-deskundigen. In dat geval krijg je voor je hele traject één persoon over de vloer. In het andere geval is dat eerst een EPC-deskundige en nadien een BENOcoach. 

347

Aanmeldingen

230

Adviezen gegeven