Renovatiewerf

Weet je niet goed waar te beginnen bij de energetische renovatie van je bestaande woning?

Onze BENOvatiecoachen begeleiden je door het hele proces, van analyse tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat je woning zo energie-efficiënt mogelijk wordt. Het doel is niet alleen om energie te besparen, maar ook om je wooncomfort te verhogen en je energierekening te verlagen.

We bieden hulp op maat, volgens jouw budget en mogelijkheden. Samen maken we je woning klaar voor de toekomst.

Hoeveel kost de BENOvatiebegeleiding?

Klimaatwerf werkt met erkende Benovatiecoachen van Fluvius. Dit betekent dat we een beroep doen op de Burenpremie. Dit is een premie die enkel wordt uitgereikt aan renovatiebegeleiders.

Wat betekent dit voor jou?
Elk project vertrekt vanuit de opmaak van een nieuw EPC. Dit certificaat is essentieel om inzicht te krijgen in de huidige energieprestatie en situatie van je woning. Op basis van het EPC wordt een persoonlijk stappenplan voor je woning opgemaakt.

Voor de opmaak van het EPC en stappenplan betaal je 302,5 EUR. In sommige gemeenten kan je een subsidie krijgen, check zeker de mogelijkheden en voorwaarden bij je gemeente.

De begeleiding voor de uitvoering van 2 maatregelen uit het stappenplan is gratis voor jou. Deze begeleiding wordt vergoed met de burenpremie van Fluvius. Wens je nog begeleiding voor de uitvoer van een derde of vierde maatregel? We maken graag een persoonlijk voorstel.

De volgende maatregelen komen in aanmerking: dakisolatie of zoldervloerisolatie, isolatie van buitenmuren, vloerisolatie op volle grond, plafondisolatie, hoogrendementsbeglazing, installatie van een zonneboiler, warmtepompboiler, warmtepomp of ventilatiesysteem.

Investeer in de Toekomst van Je Woning

Met de expertise van Klimaatwerf en de financiële steun van de Burenpremie, wordt jouw BENOvatietraject eenvoudiger en betaalbaarder. Zet de eerste stap naar een energiezuiniger huis vandaag nog!

220

Aanmeldingen

125

Adviezen gegeven